Efectul legilor anticriza: bugetarii intra in greva

Postat la 10 septembrie 2009 14 afişări

Liderul FSLI, Aurel Cornea, a anuntat, joi, ca bugetarii vor picheta sediului Parlamentului in 15 septembrie si vor face o greva generala de o zi, in 5 octombrie, refuzand apoi sa se implice in organizarea alegerilor prezidentiale, nemultumiti de forma proiectului legii unice de salarizare.

Mai multe federatii ale bugetarilor afiliate la confederatii diferite au semnat, joi, o alianta, cerand Guvernului sa nu-si asume raspunderea in fata Parlamentului pe actualul proiect al legii unice de salarizare si sa renegocieze actul normativ astfel incat toti bugetarii sa aiba salarii decentesi sa se tina cont de principiile asumate in urma cu trei luni, cand a inceput negocierea pe aceasta lege, scrie Mediafax.

De asemenea, membrii aliantei bugetarilor cer stoparea disponibilizarilor in sistemul bugetar si spun ca nu accepta concediul fara plata propus de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugetari,
greva,
protest,
anticriza,
salarizare
/actualitate/afaceri/efectul-legilor-anticriza-bugetarii-intra-in-greva-4881167
4881167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.