Duster a intrat in World Records Academy ca cel mai ieftin SUV

Postat la 04 martie 2010 28 afişări

Dacia Duster, cel mai recent model al Automobile Dacia, lansat la Salonul Auto de la Geneva, a intrat in World Records Academy drept cel mai accesibil SUV din lume.

Potrivit paginii online a World Records Academy, noul model Dacia Duster, este cel mai accesibil SUV din lume, tinand cont de preturile de 11.900 de euro (16.200 de dolari) pentru varianta 4x2 si de 13.900 de euro (18.390 de dolari) pentru varianta 4x4. In Romania, modelul va fi disponibil pornind de la un pret de 10.500 de euro (TVA inclusa).

World Records Academy enumera, pe langa preturile anuntate pentru Dacia Duster, si motorizarile disponile (click aici pentru mai multe amanunte) si scrie ca modelul va fi vandut sub mai multe branduri, de la Dacia la Renault (proprietarul Automobile Dacia), acesta fiind cel mai ieftin SUV cu sapte locuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/duster-a-intrat-in-world-records-academy-ca-cel-mai-ieftin-suv-5715661
5715661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.