Dupa Kandia si Orkla, Ioana Moga preia marketingul brandului LaDorna

Postat la 04 decembrie 2009 22 afişări

Grupul francez Lactalis, proprietarul grupului de companii LaDorna - unul dintre cei mai mari producatori locali de lactate, a recrutat-o pe pozitia de director de marketing pe Ioana Moga, cea care a condus departamentul de marketing al Orkla Foods Romania pana la finalul anului trecut.

Ioana Moga s-a alaturat echipei Lactalis la sfarsitul lunii octombrie a acestui an", au declarat reprezentantii LaDorna, companie cu afaceri de peste 40 mil. euro in 2008, confirmand informatiile ZF. Reprezentantii Orkla Foods Romania, producatorul brandurilor de margarina Unirea, Wiesana si Linco, nu au oferit anul trecut detalii despre motivele plecarii Ioanei Moga din companie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Ioana Moga,
Kandia,
Orkla,
/actualitate/afaceri/dupa-kandia-si-orkla-ioana-moga-preia-marketingul-brandului-ladorna-5153512
5153512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.