DTZ Echinox si-a recrutat din Germania sef pentru property management

Postat la 11 septembrie 2009 53 afişări

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a recrutat, din Germania, pe noul director al departamentului de property management

Brigitte Schmitt, noul director al departamentului de property management din cadrul DTZ Echinox, este de origine germana, fiind nascuta la Timisoara. Anterior a lucrat timp de 11 ani in cadrul ECE Projektmanagement, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori europeni de proiecte comerciale.

"Departamentul de property management este intre cele mai performate ale DTZ. Ultimul an ne-a adus dublarea portofoliului de proprietati in administrare si cu venirea lui Brigitte sunt sigur ca aceasta tendinta se va accentua." a declarat Tim Wilkinson, Co-Director Executiv al DTZ Echinox.

In prezent, departamentul de property management al DTZ Echinox administreaza cladiritde birouri EvoCenter One (3.500 mp) si Baneasa Business Center (10.370 mp) si centre comerciale Iris Shopping Center si Macromall Brasov.

DTZ Echinox a inregistrat in 2008 venituri totale de 5,6 milioane de euro, cifra de afaceri care a mentinut-o in topul primelor cinci firme de pe piata de consultanta imobiliara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dtz-echinox-si-a-recrutat-din-germania-sef-pentru-property-management-4883688
4883688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.