Doua firme cer insolventa Rompetrol Downstream

Postat la 15 mai 2010 16 afişări

Doua firme, Novensys Corporation si Automotive, solicita Tribunalului Bucuresti deschiderea procedurii insolventei in cazul Rompetrol Downstream, insa reprezentatii grupului petrolier sustin ca nu exista temei juridic si legal, intrucat nu se afla in imposibilitate de plata.

In 25 februarie, Novensys Corporation a cerut deschiderea procedurii insolventei Rompetrol Downstream, urmand ca Sectia comerciala a Tribunalului Bucuresti sa ia in discutie solicitarea in data de 19 mai.

"Situatia creata intre Rompetrol Downstream si compania Novensys este una strict comerciala, in care ambele parti nu au convenit inca asupra tuturor detaliilor in ceea ce priveste contractul de prestari de servicii, a modului de derulare a acestuia, toate anexele acestuia si asupra indeplinirii de catre Novensys a obligaţiilor sale contractuale", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii grupului petrolier.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
Rompetrol Downstream,
insolventa
/actualitate/afaceri/doua-firme-cer-insolventa-rompetrol-downstream-6123278
6123278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.