Distribuitorul Rolex in Romania vrea sa se extinda cu 10 mil. euro

Postat la 21 martie 2010 49 afişări

Chronolink, distribuitorul marcii de ceasuri Rolex in Romania, estimeaza ca va investi in urmatorii cinci ani aproximativ zece milioane euro pentru extinderea la nivel national si in noi branduri de lux, a declarat pentru Mediafax directorul general, Loucas Ellinas.

"Nu avem o limita pentru a investi, ci o vom face in functie de ceea ce avem nevoie pentru a ne asigura prezenta pe piata. Vom deschide atunci cand planul de afaceri va demonstra ca magazinul respectiv va fi un succes din punct de comercial. (...) Pentru urmatorii cinci ani avem pregatit un buget de aproximativ 10 milioane euro pentru a acoperi nevoile companiei. In functie si de cum va evolua piata, este posibil ca la sfarsitul acestei perioade sa avem trei magazine in Bucuresti si trei in tara, si sa ne extindem portofoliul de branduri de bijuterii si ceasuri", a explicat Ellinas.

Chronolink detine in prezent un magazin monobrand Rolex si unul multibrand in galeria comerciala a hotelului Marriott. Compania este unicul distribuitor autorizat in Romania pentru marcile Rolex si Tudor - ceasuri, Boucheron si Mikimoto - bijuterii.

Cititi mai multe despre planurile de extindere ale Chronolink pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
lifestyle,
Chronolink,
Rolex,
magazine,
investitie
/actualitate/afaceri/distribuitorul-rolex-in-romania-vrea-sa-se-extinda-cu-10-mil-euro-5764498
5764498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.