Disney va plati daune de 269,2 milioane de dolari creatorilor emisiunii "Vrei sa fii miliardar? "

Postat la 08 iulie 2010 43 afişări

Creatorii emisiunii TV "Vrei sa fii miliardar?" vor primi daune in valoare de 269,2 milioane de dolari deoarece nu au primit o cota corecta din incasarile realizate de compania Walt Disney de pe urma acestui joc televizat de succes, potrivit deciziei unui tribunal american.

Potrivit accesshollywood.com, decizia de miercuri a tribunalului din Riverside, o localitate din apropiere de Los Angeles, reprezinta o adevarata victorie pentru compania Celador International, cu sediul in Londra, creatoarea indragitei emisiuni de televiziune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Disney,
Vrei sa fii miliardar
/actualitate/afaceri/disney-va-plati-daune-de-269-2-milioane-de-dolari-creatorilor-emisiunii-vrei-sa-fii-miliardar-6523464
6523464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.