Dial Telecom: Minus de 30% la costurile telecom ale companiilor

Postat la 24 septembrie 2009 38 afişări

Pachetele de servicii integrate de telecomunicatii ar putea insemna pentru companii o reducere cu peste 30% a cheltuielilor, sustine Dinu Malacopol, directorul executiv al Digital Cable Systems, companie care detine operatorul adresat in exclusivitate clientilor de business Dial Telecom

"Tendinta de reducere a costurilor telecom ale companiilor a dus anul acesta la o schimbare a comportamentului de consum al acestora, fiind sesizata o crestere cu 20% a consumului de servicii integrate de comunicatii", observa Malacopol. In cazul Dial Telecom, ponderea acestor produse in veniturile companiei a crescut de la 10-15%, cat era in 2008, la aproximativ 25% anul acesta.

Pentru companii, serviciile integrate de telecomunicatii raspund nevoilor de optimizare a costurilor si de eficientizare a activitaii, pachetele personalizate in functie de specificul si cerintele companiei putand sa se traduca intr-i reducere cu peste 30% a acestor cheltuieli.

"Am observat inca de la inceputul anului o crestere a solicitarilor de oferte personalizate. Daca anul trecut, costurile companiilor cu serviciile telecom erau privite ca marginale, anul acesta situatia s-a schimbat radical", spune Dinu Malacopol, clientii fiind mai interesati de beneficii precum taxarea la secunda a convorbirilor de voce, inca din prima secunda. Directorul executiv al companiei se asteapta la o crestere de 20% panaa la 40% in termen de volum a serviciilor de voce dedicate segmentului de clienti corporate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Dial Telecom,
Dinu Malacopol,
reduceri
/actualitate/afaceri/dial-telecom-minus-de-30-la-costurile-telecom-ale-companiilor-4929294
4929294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.