Desi a vandut doar 55 din peste 800, cel mai mare investitor in apartamente vrea sa cumpere altele cu minim 40 mil. euro. Ce parere aveti?

Postat la 25 februarie 2010 7 afişări

Fondul de investitii norvegian Romania Invest, unul din cei mai mari investitori in achizitia de apartamente din Romania, va aloca in acest an minim 40 de milioane de euro pentru noi achizitii de apartamente aflate in stadiul de macheta, desi pana acum a vandut doar 55 de unitati din portofoliul de peste 800 creat in ultimii patru ani.

"Consider ca Romania este, in continuare, o tara cu potential de dezvoltare si ca activitatea fondului in aceasta tara poate fi extinsa pe mai multi ani decat preconizasem initial. Am inaintat consiliului din Norvegia rapoartele noastre privind vanzarile si nevoile populatiei asa cum le-au inregistrat oamenii nostri de vanzari, dar si pe cele legate de situatia pietei, de pretul actual al apartamentelor, de evolutia preconizata de analistii nostri pentru urmatorii ani si de nevoia de locuinte. In urma tuturor acestor analize, s-a luat decizia unor noi achizitii", spune Bjorn Hauge, country manager al Romania Invest.

Fondul de investitii detine un portofoliu de aproximativ 800 de locuinte in sapte proiecte rezidentiale, potrivit ultimelor informatii. Dintre acestea, anul trecut au fost vandute 45 de unitati iar in acest an au fost vandute zece apartamente. Reprezentantii companiei estimeaza ca perioada de revanzare a apartamentelor va fi mai mare decat cea estimate in planul initial de business, avand in vedere noile conditii ale pietei dar si faptul ca portofoliul de apartamente detinute va fi mai mare la finalul lui 2010.

Click aici pentru a citi mai multe despre cei mai mari investitori in apartamente din Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/desi-a-vandut-doar-55-din-peste-800-cel-mai-mare-investitor-in-apartamente-vrea-sa-cumpere-altele-cu-minim-40-mil-euro-ce-parere-aveti-5621031
5621031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.