Deichmann va deschide un magazin in Arena Mall Bacau

Postat la 26 octombrie 2009 37 afişări

Retailerul german de incaltaminte Deichmann va deschide luna viitoare un magazin in Arena Mall Bacau.. Suprafata magazinului va fi de 520 de metri patrati, agentul care a intermediat tranzactia fiind CBRE Eurisko.

"Reteta de succes a mixului de clienti consta in prezenta celor mai importante branduri de fashion. In Arena Mall Bacau, Deichmann se alatura celorlalte ancore: New Yorker, Sprider, Reserved, Humanic, Takko si Leonardo. Arena Mall Bacau are un trafic mediu zilnic de 6.000 -7.000 de persoane de luni pana vineri si 10.000 - 12.000 de persoane pe zi in week-end," a declarat Florina Cojocari, account manager retail department in cadrul CBRE Eurisko.

Deichmann are aproximativ 2.550 magazine in 18 tari. In Romania, retailerul german a deschis 17 magazine. Arena Mall are o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati si este singurul mall din Bacau, oras in care BelRom a deschis un European Retail Park.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Arena Mall,
Deichmann,
magazin,
deschidere
/actualitate/afaceri/deichmann-va-deschide-un-magazin-in-arena-mall-bacau-5046841
5046841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.