Deichmann la Suceava

Postat la 17 aprilie 2008 58 afişări

Retailerul german de incaltaminte Deichmann deschide, azi (17 aprilie), la Suceava, al saselea magazin din Romania.

Noul magazin Deichmann, care ocupa 450 mp in Shopping City Suceava, este a doua inaugurare din 2008 facuta de nemti, dupa magazinul deschis, in martie, la Sibiu. Compania si-a planificat ca la sfarsitului lui 2008 sa numere 11 magazine pe piata locala, urmand sa deschida prima unitate si pe piata din Capitala.

Primele magazine Deichmann au fost deschise, anul trecut, la Pitesti, Arad, Roman si Clu Napoca. Printre competitorii Deichmann se numara retele de magazine precum Musette, Otter, Il Passo, Benvenuti sau austricecii de la Leder & Schuh.

Consumul mediu anual de incaltaminte in Romania este de circa patru perechi, nivel comparabil cu cel al tarilor din Uniunea Europeana, potrivit statisticilor Organizatiei Patronale a Pielariei si Incaltamintei (O.P.PINC).

Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider pe piata europeana in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 26.500 angajati pe plan international si circa 2.300 magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
retail,
Deichmann
/actualitate/afaceri/deichmann-la-suceava-2562692
2562692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.