Dealerii romani au reexportat in acest an peste 25.000 de masini noi

Postat la 21 decembrie 2009 10 afişări

Dealerii locali au vandut in acest an pe pietele externe 25.000 de autoturisme importate, ca urmare a solicitarilor datorate discounturilor avantajoase practicate de partenerii romani si succesului inregistrat de programele de innoire a parcurilor auto, potrivit estimarilor dealerului Radacini.

Romania se numar printre tarile cu cele mai importante discounturi la masini din Europa, iar succesul inregistrat de programele de innoire a parcurilor auto din alte state ii determina pe dealerii europeni, care au ramas fara stocuri, sa cumpere masinile din tara nostra.

Dealerilor din Romania le convine acest lucru, pentru ca, de cele mai multe ori, stocurile livrate se achita imediat. Aceasta este si explicatia pentru care exista diferente asa mari intre numarul masinilor vandute si cel al inmatricularilor", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de vanzari al dealerului auto Radacini.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
dealeri,
export,
masini,
autoturisme,
Radacini
/actualitate/afaceri/dealerii-romani-au-reexportat-in-acest-an-peste-25-000-de-masini-noi-5195097
5195097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.