De ce dezamageste iPad? E un iPod XXL si are ecran ca vechile televizoare

Postat la 28 ianuarie 2010 15 afişări

Gadgetul prezentat de "magicianul" Steve Jobs nu a impresionat pe toata lumea, multi utilizatori ingramadindu-se sa faca o lista a lucrurilor care nu fac din gadget un produs revolutionar. ci doar un "iPod Touch XXL".

Una dintre cele mai criticate probleme ale iPadului este incompatibilitatea cu tehnologia Flash - care sta acum in spatele animatiilor si clipurilor video de pe cea mai mare parte a site-urilor web. Fara flash marea majoritate a site-urlor vor avea din loc in loc niste patrate albe - o problema pentru un gadget cu un ecran de 25 de centimetri, pe care seful Apple spune ca se poate naviga pe net mai bine decat de pe un computer.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
iPad,
specificatii,
Steve Jobs
/actualitate/afaceri/de-ce-dezamageste-ipad-e-un-ipod-xxl-si-are-ecran-ca-vechile-televizoare-5454735
5454735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.