Dafora Medias intra de maine la BVB

Postat la 27 februarie 2008 1 afişăre

Actiunile emise de Dafora Medias vor deveni de maine al 40-lea titlu tranzactionat la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti si a 62-a companie tranzactionabila pe piata principala. Dafora Medias este prezenta la bursa, pe piata RASDAQ, din 1996, fiind una dintre performele pietei secundare din ultimii ani.

Capitalizarea pietei principale va creste cu aproape 100 milioane euro, valoare de piata calculata la pretul de 0,365 lei/actiune, ultima cotatie dinaintea suspendarii de ieri pentru Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor. Cele 973 de milioane de actiuni tranzactionate sub simbolul DAFR au valoarea nominala de 0,1 lei.

Inainte de intrarea in ringul BVB de maine compania va anunta si deciziile actionarilor privind infiintarea unei noi societati, ce ar urma sa se ocupe de dezvoltarea proiectelor imobiliare deja existente si de lansarea unei nou plan imobiliar in Bucuresti. Dafora Medias este controlata cu peste 48% din capitalul social de catre omul de afaceri Gheorghe Calburean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare,
Dafora
/actualitate/afaceri/dafora-medias-intra-de-maine-la-bvb-2418640
2418640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.