Dacia se pregateste sa exporte la anul SUV-uri Duster de 1,5 mld. euro

Postat la 19 iulie 2010 12 afişări

Dacia va majora productia modelului Duster de la 20 de unitati pe ora in prezent la 25 de SUV-uri in octombrie si ulterior la 35 de masini la inceputul anului viitor, pentru a reduce perioada de asteptare a clientilor, care in Europa de Vest ajunge pana la sase luni.

"Ne preocupa extinderea capacitatii, dar aceasta trebuie sa aiba loc si la furnizori, pentru ca si acestia sa poata produce componentele necesare. Inregistram un efect favorabil in cazul modelului Duster care are un avans sustinut al vanzarilor", a spus Jerome Olive, seful Automobile Dacia.

Duster va urca astfel productia constructorului de la Mioveni in acest an la 330.000 de autovehicule, aproape de capacitatea maxima, din care 90% vor reprezenta masini vandute pe pietele externe. In cateva luni de la demararea productiei, Duster a urcat direct pe locul doi in ceea ce priveste exporturile uzinei de la Mioveni dupa Sandero, noua din zece SUV-uri fiind vandute catre piete precum Franta sau Germania.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacia,
duster,
renault,
export,
auto,
jerome olive
/actualitate/afaceri/dacia-se-pregateste-sa-exporte-la-anul-suv-uri-duster-de-1-5-mld-euro-6606676
6606676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.