Cumparaturile pe internet prind viteza: un milion de tranzactii in sase luni

Postat la 13 iulie 2010 10 afişări

Cumparaturile online par sa sfideze criza. In prima jumatate a acestui an, romanii au facut peste un milion de tranzactii pe internet, platite cu un card bancar, de doua ori mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de Romcard.

Valoarea bunurilor cumparate online a atins in primele sase luni 68,5 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de prima jumatate a anului trecut. "Cele mai cumparate sunt laptopurile, televizoarele, aparatele foto, video si telefoanele", a declarat Iulian Stanciu, director general eMag, unul dintre cele mai mari magazine online.

De asemenea, tot mai multi isi achita online serviciile turistice, fac plata utilitatilor, sau isi iau bilete la spectacole. Fata de primele sase luni din 2009, in prima jumatate a acestui an numarul tranzactiilor facute a crescut cu 180% in turism, cu 210% in telecom si cu 175% in plata utilitatilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
comert,
internet,
tranzactii,
Romcard
/actualitate/afaceri/cumparaturile-pe-internet-prind-viteza-un-milion-de-tranzactii-in-sase-luni-6544528
6544528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.