Cum se pregateste berea de Ziua Barbatului

Postat la 08 aprilie 2010 65 afişări

Pentru 5 mai, Bergenbier, marca locala de bere care a inventat Ziua Barbatului in Romania pregateste o editie speciala si le dedica barbatilor un imn. “Ziua barbatului a fost marcata inca din primul an printr-o editie speciala dedicata acestui moment; ne-am dorit sa cream o frumoasa traditie”, a declarat Mihai Ghyka, presedintele Bergenbier.

Pentru a celebra Ziua Barbatului Bergenbier isi schimba hainele de zi cu zi cu unele de ocazie, marca fiind disponibila in editie limitata in ambalaj de culoare galbena.

Pentru acest eveniment Bergenbier lanseaza o ampla campanie de promovare, elementul de noutate fiind ca aceasta campanie va fi centrata in jurul unui imn dedicat barbatilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
bere,
ziua barbatului,
Mihai Ghyka,
Bergenbier
/actualitate/afaceri/cum-se-pregateste-berea-de-ziua-barbatului-5841221
5841221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.