Cum divorteaza avocatii

Postat la 06 octombrie 2009 192 afişări

Unele povesti incep cu o separare: in martie 2005, Musat si Asociatii, cea mai mare casa de avocatura de afaceri din punctul de vedere al numarului de avocati, un brand consacrat, ramanea fara opt din cei 13 parteneri si fara 20 din cei aproximativ 60 de avocati. Miscarea lui Florentin Tuca, numarul doi din cadrul firmei infiintate de Gheorghe Musat, reconfigura o piata anuala de 25-30 milioane de euro.

O poveste inedita despre avocatura de business, culisele unui domeniu discret si aflat in plina dezvoltare: avocatul de business e vesta antiglont a oricarei afaceri. Fara OK-ul lui nu semnezi nicio tranzactie, fara el nu iti poti organiza o aparare solida in cazul unui litigiu comercial.

Avocatul de business este centura de siguranta care te opreste sa treci prin parbriz intr-o eventuala coliziune.

Click aici pentru a citi materialul.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Avocatura,
Musat,
casa de avocatura,
Tuca
/actualitate/afaceri/cum-divorteaza-avocatii-4955132
4955132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.