Credit fara functionari bancari

Postat la 25 februarie 2008 1 afişăre

Cetelem IFN, filiala furnizoare de credite de cinsum a grupului francez BNP Paribas, a lansat creditul de nevoi personale C-net, a carui aprobare se realizeaza exclusiv prin internet . De asemenea, transmiterea contractului este efectuata tot on-line, conform comunicatului institutiei financiare.

Contractarea unui credit se realizeaza in maximum zece minute, termen in care este transmisa aprobarea. "Fata de alte produse aparent similare existente, care efectueaza numai colectare de date, C-net ofera avantajul de a transmite clientului un raspuns imediat la cererea sa de creditare", se arata in comunicat.

Cetelem este prima institutie financiara care a introdus un astfel de credit, prim aoara fiind lansat in 1997 in Franta. In prezent, prin acest tip de produs sunt acordate pe piata internationale credite in valoare de un miliard de euro, conform datelor din decembrie 2006. "Acest tip de credit prin internat are un succes remarcabil in tarile in care a fost implementat si suntem siguri ca va fi primit cu entuziasm si in Romania", a declarat Phillipe Foursy, director general Cetelem IFN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
on-line,
Cetelem
/actualitate/afaceri/credit-fara-functionari-bancari-2413884
2413884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.