Creativitatea se preda la scoala

Postat la 16 ianuarie 2008 2 afişări

Directorii de creatie de la cele mai bune agentii de publicitate din tara vor fi profesori la prima scoala de concept creativ din Romania, Scoala Art Directors Club (ADC*RO)

Adrian Botan – McCann Erickson, Bogdan Naumovici – Shop23, Leo Burnett, Serban Alexandrescu – Headvertising, Liviu David – Next Advertising, Ema Prisca – Graffiti BBDO, Carmen Tiderle – GMP si Sorin Tranca – Friends Advertising sunt cativa dintre viitori mentori ai studentilor la creatie publicitara.

Cursurile ADC*RO se vor desfasura in perioada aprilie-iunie, de-a lungul a 12 saptamani in care grupele de studenti vor lucra pe rand cu doua agentii de publicitate, vor participa la 12 seminarii si vor trebui sa rezolve 10 briefuri, care vor fi incluse ulterior in portofoliul acestora.

Inscrierile demareaza la 1 februarie 2008 si necesita completarea unui formular online, pe site-ul scolii. Studentii admisi vor plati cate 500 de euro pentru a participa la aceste cursuri. Temele principale sunt : Strategie, Concept, Print, Poster, TV, Radio, Outdoor, Neconventional, Online, Campanii Print, Campanii TV si Campanii Integrate.

Potrivit Millenium Communications, organizatorii acestor cursuri, ADC*RO este o scoala de concept si nu un curs despre publicitate.„Este un curs interactiv despre idei şi gândire creativă, care vine în întâmpinarea nevoii de resurse din industria românească de publicitate, fiind adresat tinerilor interesaţi de o carieră în domeniu.”

Scoala ADC*RO este un proiect desfasurat de Art Directors Club Romania, la initiativa Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR). ACD Romania este o asociatie infiintata la inceputul acestui an si reuneste profesionisti din industria de comunicare din Romania. ADC va fi afiliat la reteaua europeana Art Directors Club of Europe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/creativitatea-se-preda-la-scoala-2337483
2337483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.