Crasnea (CRP): Modificarea regimului drepturilor de autor este un act de ostilitate la adresa presei

Postat la 08 ianuarie 2010 11 afişări

Modificarea actualului regim al drepturilor de autor este un act de ostilitate al guvernului la adresa presei, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, presedinta Clubului Roman de Presa, Indira Crasnea.

"Modificarea actualului regim al drepturilor de autor este un act de ostilitate al Guvernului la adresa presei. Periodic, aceasta problema ajunge pe usa din dos pe masa Executivului, invocandu-se asa-zise consultari cu patronatele si sindicatele. Vad ca Guvernul ia in considerare parerile celor care ar trebui sa taca. Anul trecut, cam pe vremea asta, un lider foarte galagios de confederatie sindicala, care pretindea ca vorbeste si in numele industriei mass-media, a incercat sa impuna acelasi lucru", a spus Crasnea.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/crasnea-crp-modificarea-regimului-drepturilor-de-autor-este-un-act-de-ostilitate-la-adresa-presei-5290799
5290799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.