Coupe cabriolet pick-up Logan?

Postat la 28 octombrie 2008 86 afişări

Renault a prezentat saptamana aceasta la salonul auto de la Sao Paolo Sand’up un concept neobisnuit bazat pe platforma Logan, un coupe de 2+2 locuri care combina avantajele unui cabriolet si ale unui model pick-up.

Conceptul Sand’up, dezvoltat de centrul de design al Renault din Brazilia, are la baza vehiculul Sandero Stepway, lansat in Brazilia in toamna acestui an, despre care unii dintre analisti spuneau ca prefigureaza noul SUV ce va fi lansat la sfarsitul anului viitor.

Cel mai probabil, modelul SUV sub brandul Dacia, cel care va fi vandut in Europa, va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva care are loc in primavara anului viitor.

Fotografii spion cu modelul SUV bazat pe platforma Logan au fost publicate pe parcursul ultimelor luni pe tot mai multe site-uri de internet romanesti sau straine.

Primele imagini spion cu Dacia SUV fusesera prezentate la inceputul acestui an de site-uri auto din strainatate precum auto.cz, unul dintre primele site-uri care prezentasera poze cu Dacia Logan Sedan cu mult inaintea lansarii sale in toamna anului 2004. Potrivit oficialilor companiei; pretul estimativ al noului model SUV al Dacia va fi de 10.000 de euro.

Credeti ca Logan este o masina care va avea de castigat de pe urma crizei?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Logan,
coupe,
cabriolet,
sand'up,
stepway,
daci,
renault,
pick-up
/actualitate/afaceri/coupe-cabriolet-pick-up-logan-3387898
3387898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.