Cora a deschis un magazin la Baia Mare

Autor: Ioana Mihai Postat la 04 noiembrie 2010 333 afişări

Reteaua de hipermarketuri Cora Romania a inaugurat la Baia Mare cel de-al cincilea hipermarket din tara si al doilea din provincie, cu o investitie de 4 milioane de euro. Hipermarketul este situat in Centrul Comercial Gold Plaza, pe o suprafata de 4.500 mp si are 300 de angajati.

"Acest magazin este primul pe care cora Romania il deschide in orase mai mici, cu o populatie sub 100.000 de locuitori. In acest moment, strategia noastra este de a deschide hipermarketuri cora in orase precum Baia Mare, pe suprafete similare celei de la Gold Plaza. In acest sens, vom inaugura anul viitor inca trei hipermarketuri - cate unul la Constanta, Drobeta Turnu Severin si Arad", a declarat Philippe Lejeune, director general Cora Romania.

Deschiderea magazinului este si momentul in care retailerul lanseaza pe piata romaneasca serviciu de comenzi on-line de electronice si electrocasnice, fiind prima retea de hipermarketuri care face acest lucru. Serviciul poate fi accesat pe portalul www.coradigital.ro si va fi disponibil pentru moment numai pentru clientii din Baia Mare.

Magazinul din Baia Mare este al doilea spatiu deschis de Cora Romania anul acesta, dupa hipermarketul din Centrul Comercial Sun Plaza din Bucuresti.

Compania a raportat anul trecut un profit net de 24 de milioane de euro si vanzari de 329 milioane de euro, in scadere fata de 2008, cand a avut o cifra de afaceri de 399 de milioane de euro, conform informatiilor de la Ministerul Finantelor.

Pe piata hipermarketurilor, reteaua Cora Romania concureaza cu filialele locale ale Carrefour, Real, Auchan si Kaufland.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
deschidere,
magazin,
Cora,
Baia Mare
/actualitate/afaceri/cora-a-deschis-un-magazin-la-baia-mare-7691656
7691656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.