Consiliul Concurentei banuieste Asesoft de incalcarea legii

Postat la 13 ianuarie 2010 38 afişări

Consiliul Concurentei investigheaza tranzactia prin care Asesoft Distribution a preluat anul trecut divizia de distributie indirecta a Flamingo International, acuzand o posibila incalcare a Legii Concurentei.

CC a declansat din oficiu o investigatie privind posibila incalcare a Legii Concurentei de catre Asesoft Distribution atunci cand a preluat controlul asupra afacerii de distributie indirecta a Flamingo International, constand in anumite relatii comerciale si activitati de service in garantie. n acest sens, inspectorii au realizat un control inopinat la sediul Asesoft Distribution.

"Nerespectarea obligatiei de a nu implementa o concentrare economica inainte de autorizarea acesteia de catre Consiliul Concurentei reprezinta o incalcare grava a regulilor privind controlul fuziunilor si achizitiilor. De aceea, Consiliul Concurentei va utiliza toate instrumentele disponibile pentru a se asigura ca agentii economici respecta aceste reguli", a declarat domnul Bogdan M. Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Conform prevederilor Legii Concurentei este interzisa punerea in practica a unei operatiuni de concentrare economica pana la emiterea unei decizii de catre Consiliul Concurentei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/consiliul-concurentei-banuieste-asesoft-de-incalcarea-legii-5325547
5325547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.