Concept Dacia Young Activity Van III

Postat la 24 august 2009 48 afişări

Dacia Young Activity Van III este un nou concept realizat pe baza unui model Dacia, mai precis Logan MCV.

Revista germana Autobild precizeaza ca noul model va fi prezentat la salonul de vehicule recreationale, caravane si rulote de la Dusseldorf iar pretul estimat pentru productia de serie este de 15.900 de euro insa reprezentantii constructorului au declarat ca un astfel de concept nu se afla in lucru si nu va fi prezentat in Germania.

Dacia afirma ca Young Activity Van III poate fi dezvoltat de un tuner de marca iar fotografiile prezentate sunt generate pe computer.

Modelul este echipat cu aragaz, instalatie de apa si loc de dormit pentru patru persoane si este prezentat ca studiu. Autobild mentioneaza ca modelul este echipat cu un motor de 1,6 litri cu alimentare pe benzina care dezvolta 87 de cai putere, jante de 16 inchi, servodirectie si inchidere centralizata.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
concept car,
dacia,
van
/actualitate/afaceri/concept-dacia-young-activity-van-iii-4798076
4798076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.