Computer Troubleshooters: Cu 50% mai multi clienti pentru servicii IT

Postat la 16 martie 2009 15 afişări

Compania de servicii si consultanta IT Computer Troubleshooter a constatat de la inceputul acestui an o crestere cu 50% a numarului de consumatori de service pentru computere si consultanta IT.

“La sfarsitul anului 2008, specialistii previzionau o scadere a pietei de servicii si consultanta IT cu 5-8%, apreciind ca aceasta a fost anul trecut de 365 de milioane de euro si ca va ajunge undeva la 350 de milioane de euro in acest an”, spune Emanuel Nechita, directorul Computer Troubleshooters Cluj. “Piata a demonstrat ca tocmai criza a dus la cresterea numarului companiilor si persoanelor fizice care au apelat pana acum la servicii IT.”

Pana acum, cresterea pentru servicii IT a fost intre 10 si 50% pentru consumatorii care apeleaza la companii specializate si intre 5 si 8% pentru clientii din randul companiilor, conform datelor companiei. Aceasta crestere a firmelor care apeleaza la servicii It in detrimentul achizituionarii de echipamente noi ar trebui sa fie de 50% pana la finalul acestui an, conform unui studiu realizat recent de compania de consultanta Anteea Consulting pentru Computer Troubleshooters, pe fondul interesului tot mai mare al companiilor mici si mijlocii pentru astfel de servicii.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/computer-troubleshooters-cu-50-mai-multi-clienti-pentru-servicii-it-4053813
4053813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.