Commerzbank se incalzeste pentru Rusia

Postat la 28 octombrie 2007 1 afişăre

Commerzbank, cea mai mare banca din Germania, intentioneaza sa ofere in Cehia si Slovacia servicii de direct banking (prin Internet, telefon mobil, ATM sau pe baza de call center)

Commerzbank, cea mai mare banca din Germania, intentioneaza sa ofere in Cehia si Slovacia servicii de direct banking (prin Internet, telefon mobil, ATM sau pe baza de call center). In cazul in care proiectul va reusi, banca va aplica acest concept si in alte tari, a explicat Klaus-Peter Müller, CEO al Commerzbank. Müller nu a oferit amanunte despre investitiile presupuse de proiect. Una din tarile vizate este Rusia, unde, in caz de succes al proiectului, urmeaza cel mai probabil sa fie deschise sucursale in care sa fie oferite servicii bancare de acelasi gen. Commerzbank este prezenta deja pe pietele din Cehia si Slovacia. In Cehia, banca germana intentioneaza sa isi lanseze serviciile de e-banking pe 25 noiembrie, iar in Slovacia la sfarsitul lui ianuarie 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Commerzbank,
direct banking,
Rusia
/actualitate/afaceri/commerzbank-se-incalzeste-pentru-rusia-1018801
1018801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.