Colliers: Piata imobiliara din Bucuresti isi va reveni din iarna, dar la preturi din 2003-2005

Postat la 02 noiembrie 2009 6 afişări

Piata imobiliara din Bucuresti isi va reveni in lunile urmatoare, insa vanzatorii trebuie sa fie constienti ca preturile de la nivelul anului 2007 sunt fanteziste, iar piata s-a intors acum la perioada 2003 - 2005, se arata intr-un raport al companiei de consultanta imobiliara Colliers.

Diferenta intre preturile cerute de proprietari si cele oferite de cumparatori era in urma cu sase luni de circa 250 puncte de baza (2,5 puncte procentuale, n.r.), acum a ajuns la circa 100 de puncte de baza (1 punct procentual, n.r.) si ca urmare este probabil sa vedem o dezghetare a pietei investitiilor in urmatoarele doua trimestre, cu o crestere importanta in a doua parte a anului viitor - dar departe de nivelul din 2007", a declarat directorul diviziei de investitii si birouri al Colliers International, Blake Horsley.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobilare,
Colliers,
Bucuresti,
case,
preturi,
criza
/actualitate/afaceri/colliers-piata-imobiliara-din-bucuresti-isi-va-reveni-din-iarna-dar-la-preturi-din-2003-2005-5075551
5075551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.