Clinica Nefromed de 2 mil. euro la Botosani

Postat la 20 ianuarie 2009 26 afişări

Operatorul de servicii medicale Nefromed Dialysis Centers, parte a grupului Euromedic International, a deschis la Botosani o clinica specializata in dializa cu o capacitate de 180 de pacienti, in urma unei investitii totale de doua milioane de euro.

,,Deschiderea acestui centru la Botosani face parte din strategia noastra de dezvoltare pe segmentul serviciilor de dializa [...] la nivel national, astfel incat cat mai multi pacienti romani sa aiba acces la servicii medicale la standarde europene”, a declarat Anca Petca, presedinte al Euromedic Romania.

Centrul deschis la Botosani este cea de-a cincea clinica a Nefromed, operatorul de servicii medicale detinand altele trei la Cluj-Napoca, Barlad, Alba-Iulia si Sibiu.

Euromedic International este o companie olandeza, avandu-i ca actionari pe Merrill Lynch Global Private Equity, Ares Life Sciences si Montagu. Compania opereaza 181 de centre de diagnostic si dializa in 15 tari europene. In Romania, Euromedic are sapte centre de diagnostic imagistic la Arad, Constanta, Petrosani, Fundeni, Bucuresti, Medgidia, Pascani si Iasi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Nefromed
/actualitate/afaceri/clinica-nefromed-de-2-mil-euro-la-botosani-3774990
3774990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.