Cinematograful drive in din Baneasa se deschide maine

Postat la 30 iunie 2009 23 afişări

Cinematograful drive in din cadrul zonei comerciale Baneasa va fi deschis oficial maine prin proiectarea filmului „Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor”

Baneasa Shopping City va deschide maine cinematograful drive in, unde filmele pot fi vizionate din autoturisme, in urma unei investitii de un milion de euro. Investitia a implicat amenajarea terenului, utilitati, echipamente speciale conform standardului international, sistem operational, resurse umane si marketing.

 

Baneasa Drive in Cinema este amplasat pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful are o capacitate de 300 de masini si este deschis zilnic, pe toata perioada verii, pana in octombrie. Filmele vor fi proiectate pe peretele Baneasa Shopping City, pe un ecran de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale pe care clientii o pot recepta cu ajutorul sistemului de sonorizare al masinii.

 

Pretul unui bilet va fi de 15 lei de luni pana joi, de 20 de lei in zilele de vineri, sambata si duminica si de 20 de lei pentru avanpremiere – cum este si cazul „Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor”. Copii, elevii, studentii si pensionarii vor plati bilete de 10 lei, indiferent de zi.

 

„Am dorit sa le oferim clientilor nostri ocazia sa experimenteze senzatia unui cinematograf drive in, cinematograf pe care multi il cunosc doar din filmele americane” a declarat Loredana Croicia, sales & marketing director, Baneasa Shopping City.

Filmul „Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor” poate fi vizionat la Baneasa Drive in Cinema zilnic, de pe 1 iulie pana pe 12 iulie. Clientii Baneasa Drive In Cinema pot viziona un film in timpul saptamanii si doua in zilele de weekend. Atat pe 3, 4 si 5 iulie, cat si pe 10, 11 si 12 iulie vor rula doua filme la Baneasa Drive In Cinema: „Epoca de gheata 3 – Aparitia Dinozaurilor” si „Transformers - Razbunarea celor invinsi”.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cinematograful-drive-in-din-baneasa-se-deschide-maine-4606904
4606904
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.