Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe imobile din România

Postat la 20 iulie 2023 107 afişări

Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe imobile din România

Cifră de afaceri (2022): 5 mil. euro   /   Profit: 2 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 48

* Brand alcătuit din mai multe companii


Nicoleta Manea şi-a început cariera în business încă din timpul facultăţii, când concentrarea ei principală era atunci absolvirea facultăţii de drept şi implicit intrarea la magistratură. Nu şi-a regăsit locul acolo, iar în 2012 a ales să se implice în imobiliare. De atunci au trecut 11 ani de când este la conducerea ANG Luxury Properties, perioadă pe parcursul căreia compania a crescut constant şi şi-a dezvoltat activitatea. În 2022 a deschis şi Noam Mobili Design, un showroom de mobilă cu produse din Italia, alături de soţul său, Alexandru, şi familia Peter, iar anul acesta urmează să lanseze un brand de bijuterii.

„O echipă puternică şi motivată duce la realizarea obiectivelor mai rapid şi mai eficient. Iar influenţa poate fi obţinută cel mai uşor prin exemplul propriu şi prin stabilirea unei viziuni clare. Eu sunt o fire extrem de empatică, îmi cunosc foarte bine echipa, iar în felul acesta le înţeleg nevoile şi motivaţiile fiecărui om în parte.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.