Cine este omul care conduce una dintre cele mai mari reţele private de sănătate din ţară

Postat la 08 ianuarie 2024 70787 afişări

Cine este omul care conduce una dintre cele mai mari reţele private de sănătate din ţară

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 16. Fady Chreih, CEO, Regina Maria

Fady Chreih a preluat funcţia de CEO al Reţelei de Sănătate REGINA MARIA în 2013, după ce anterior a ocupat cu succes poziţia de director executiv, contribuind semnificativ la evoluţia şi succesul organizaţiei. Cu o pasiune evidentă pentru educaţie, Fady Chreih a parcurs cursuri la instituţii de prestigiu precum Harvard, Stanford University şi London Business School, dar şi-a consolidat cunoştinţele şi prin absolvirea International Directors Programme de la INSEAD, dovedindu-şi angajamentul faţă de excelenţa în domeniul leadershipului.

De altfel, în ultimii ani, Fady Chreih şi-a orientat tot mai mult energia şi influenţa în promovarea accesului echitabil la o educaţie de calitate. A devenit membru al boardului Teach for Romania şi United Way România, dedicându-se creării unui mediu educaţional mai accesibil şi echitabil pentru toţi. De asemenea, ca CEO al REGINA MARIA, Fady Chreih a transformat-o şi într-un pilon al educaţiei şi responsabilizării pacienţilor. Prin proiecte precum Surgical Training Institute şi Academia Europeană de Asistenţi Medicali, el a pus bazele unei abordări holistice asupra sănătăţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.