Cine este femeia ce conduce în ţara noastră afacerile unuia dintre cele mai puternice branduri auto din lume

Postat la 15 mai 2023 4285 afişări

Cine este femeia ce conduce în ţara noastră afacerile unuia dintre cele mai puternice branduri auto din lume

100 Cele mai puternice femei din business: Amanda Zhang, CEO, Mercedes-Benz România

Cifră de afaceri (2021)*: +1,8 mld. lei  /  Profit: 19,7 mil. lei  / Număr de angajaţi: 320

*Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor pentru Mercedes-Benz România

După ce şi-a dedicat peste 20 de ani din carieră brandului de lux cu stea în trei colţuri, Amanda Zhang este prima femeie care a devenit CEO la Mercedes-Benz România. Ea supervizează toate operaţiunile şi managementul companiei din martie 2021.

„Perspectiva mea globală şi înţelegerea altor culturi şi metode de lucru au fost cruciale în cariera mea şi mi-au oferit capacitatea de a crea echipe unde diversitatea şi diferenţele reprezintă atuuri pentru atingerea performanţei. Nu bariere. Întotdeauna urmăresc să construiesc în echipele mele un mediu care promovează inventivitatea, creativitatea şi colaborarea, aducând împreună indivizi din medii şi experienţe diferite.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.