Cine este femeia ce conduce afacerile gigantului Google în România

Postat la 13 ianuarie 2024 20609 afişări

Cine este femeia ce conduce afacerile gigantului Google în România

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 28. Elisabeta Moraru, Country Manager, Google România: Dacă cineva îşi face treaba bine, acest lucru se reflectă asupra felului în care este perceput

Cu o experienţă de peste un deceniu la Google, Elisabeta a început ca industry head şi a urcat în ierarhia organizaţională, ajungând CEO în toamna anului 2016. Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti, ea şi-a continuat studiile cu un master în ştiinţele comunicării şi în politică şi management electoral, precum şi un doctorat în sociologie. Înainte de a face parte din echipa Google, Elisabeta Moraru a lucrat în cadrul unor companii de talie mondială precum Microsoft (2007-2011) şi Xerox (2011-2012). Şi-a început însă cariera în domeniul comunicării în instituţii precum Universitatea Bucureşti, Institutul Naţional de Administraţie Publică şi Ministerul Afacerilor Interne. Elisabeta Moraru este o susţinătoare fermă a performanţei individuale şi a contribuţiei pozitive la imaginea unei organizaţii. „Dacă cineva îşi face treaba bine, acest lucru se reflectă asupra felului în care este perceput”, consideră ea, subliniind importanţa calităţii şi a profesionalismului în era digitală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.