Cine este femeia care conduce cel mai mare grup farmaceutic din România

Postat la 01 iunie 2023 342 afişări

Cine este femeia care conduce cel mai mare grup farmaceutic din România

Cifră de afaceri (2021): 5,15 mld. lei / Număr de angajaţi: > 6.500


Alina Marinescu conduce Farmaciile Catena din funcţia de director general începând cu anul 2009. Şi-a început cariera în cadrul Farmaceutica Argeşfarm, ca director de producţie (1996-2000), fiind numită ulterior în rolul de farmacist şef aprovizionare (2000-2002), înainte de a prelua poziţia de director comercial (2002-2003), urmată de cea de director general executiv, pe care o deţine şi în prezent. Este absolventă a UMF „Carol Davila” Bucureşti şi a unui MBA.

„Mă motivează rezultatele obţinute, dar mai ales mulţumirea pe care aceste rezultate o aduc celor din jurul meu. Satisfacţia şi nevoia de a evolua constant sunt cu atât mai mari cu cât beneficiile nu vizează doar propria persoană, ci mai ales oamenii şi echipa din jurul tău.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.