Cine castiga meciul celor mai mari jucatori din economie

Postat la 22 iunie 2010 37 afişări

A cincea editie a celui mai cuprinzator anuar de pe piata de informatii de business, "Cei mai mari jucatori din economie - 2010" este de astazi pe piata.

Mediul local de business este dominat in prezent de companiile cu actionariat strain, in timp ce companiile romanesti dispar una cate una in portofoliile multinationalelor, potrivit analizei realizate de Ziarul Financiar pe cele 80 de piete cuprinse in anuarul de business al Romaniei "Cei mai mari jucatori din economie".

Oamenii de afaceri romani considera insa ca mai exista segmente de piata in care companiile straine nu sunt prezente inca si care pot fi exploatate de companiile cu actionariat romanesc, insa in cele mai multe cazuri acestea sunt caracterizate prin profitabilitate scazuta si riscuri mari.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
marime,
afaceri,
anuar,
ZF
/actualitate/afaceri/cine-castiga-meciul-celor-mai-mari-jucatori-din-economie-6437380
6437380
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.