CertAsig are un nou director general

Postat la 28 ianuarie 2010 38 afişări

Directorul general adjunct al CertAsig, James Grindley, a fost numit director general al companiei, inlocuindu-l pe Radu Francu, care a demisionat din aceasta pozitie, pe care o detinea din 2006.

In ultimii patru ani, compania a cunoscut o evolutie ascendenta, inregistrand o crestere a volumului de prime brute subscrise, d ela aproximativ 400.000 de euro in 2006, pana la peste noua milioane de euro, la sfarsitul anului trecut", a spus fostul director general, care isi va continua activitatea pe piata de asigurari din Romania.

In aceasta saptamana, actionarul majoritar al CertAsig a realizat o majorare a capitalului social de 10,3 milioane de lei, la 83,2 milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Asigurari,
CertAsig,
James Grindley,
Radu Francu
/actualitate/afaceri/certasig-are-un-nou-director-general-5453752
5453752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.