Cercel, BRD: Aprecierea prea mare a leului e riscanta

Postat la 12 ianuarie 2010 39 afişări

2010 va fi anul investitiilor financiare, cu posibilitati de diversificare a activelor pe mai multe clase care se vor misca interesant si un curs leu/euro care ar putea evolua intre nivelul actual si 4 lei/euro, "cu posibilitatea sa faca strapungeri sub acest prag", estimeaza Claudiu Cercel, vicepresedinte pentru pietele financiare al BRD-SocGen.

"Piata de capital va oferi in continuare oportunitati, cu randamente bune de doua cifre, chiar daca mai mici decat in 2009, dobanzile bancare vor ramane interesante, desi vor avea o singura cifra, iar aurul va fi mai departe un plasament interesant, nu neaparat pentru tezaurizare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
BRD,
curs,
leu,
euro Cercel
/actualitate/afaceri/cercel-brd-aprecierea-prea-mare-a-leului-e-riscanta-5315706
5315706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.