Centru de date Omnilogic de 6 mil. euro in Otopeni

Postat la 07 octombrie 2008 17 afişări

Compania Omnilogic a anuntat incheierea unei investitii de sase milioane de euro intr-un centru de date de ultima generatie.

Centrul are o suprafata de peste 1.500 mp, este situat in Otopeni, in interiorul unui nou campus care presupune o investitie totala de peste 23 de milioane de euro.

Deocamdata, Omnilogic preseteaza servicii de date pentru Tiriac Holding – in cadrul unui contract pe cinci ani, insa Gabriel Marin, directorul executiv al companiei, sustine ca Omnilogic va colabora "in scurt timp" cu alte doua mari companii de pe piata romaneasca.

De asemenea, acesta a spus ca are de gand sa mai deschida inca patru sau cinci centre de date in perioada urmatoare si ca in urmatorii patru-cinci ani acestea vor reprezenta 20%-25% din activitatea companiei.

Omnilogic estimeaza o cifra de afaceri de 182 de milioane de dolari pentru 2008, provenita in special din activitatile de distributie de produse si echipamente IT si servicii de date.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Omnilogic
/actualitate/afaceri/centru-de-date-omnilogic-de-6-mil-euro-in-otopeni-3278499
3278499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.