Cel mai mare parc din Est

Postat la 13 octombrie 2007 1 afişăre

Talentis Group Holding a anuntat ca a definitivat designul celui mai mare parc tematic de petrecere a timpului liber din Europa Centrala si de Est, care va fi construit in orasul ungar Etyek.

 Initial vor incepe constructiile pe o suprafata de 70 de hectare, dar se vor extinde treptat in urmatorii zece ani, urmand sa ajunga la 600 de hectare. Prima faza a proiectului va presupune investitii in valoare de jumatate de miliard de euro. Detaliile intregului proiect vor fi dezvaluite publicului la expozitia Expo Real din München. Parcul va avea un centru de intretinere, un parc acvatic, un parc stiintific, un patinoar, o gradina botanica, un centru de conferinte si de evenimente, un restaurant si un centru de degustare a vinului, un centru de echitatie, unul de golf, terenuri si apartamente. Alaturi, o societate mixta formata din Talentis Golf si Leisure Time Ltd. a inceput pregatirile pentru constructia a cinci terenuri de golf realizate la standarde internationale. In jur vor fi construite hoteluri si apartamente. Proiectul va fi definitivat in cinci ani si se va intinde pe o suprafata de 1.250 de hectare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ungaria,
parc tematic,
timp liber
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-parc-din-est-954911
954911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.