Cei 4.000 de romani care dau lucruri gratis pe net

Postat la 04 octombrie 2010 55 afişări

Chiar iti trebuie tot ce ai? Tie poate nu, dar altuia i-ar fi de folos ceea ce tie nu-ti mai trebuie... De la ideea aceasta a pornit brasoveanul Cristi Mosora cand a infiintat site-ul Lucrurigratis, un fel de e-bay, insa unde totul este gratuit.

"Cred ca asta gandim toti cand umblam prin debara, pivnita sau facem curatenie prin casa. Gasim multe lucruri pe care le tinem degeaba, pentru ca nu mai avem nevoie de ele, nu ne plac, sau nu ni se mai potrivesc. M-am gandit ca este pacat sa dam bani pentru a cumpara lucruri pe care le-am putea obtine gratuit de la altii. Este pacat si ca noi, ca si societate, sa consumam inutil resurse pentru fabricarea unor produse noi, chiar daca exista altele deja produse si nu sunt folosite. Sau sa umplem rampele de gunoi cu produse care inca mai pot fi folosite", spune Cristi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
internet,
comert,
lucruri,
gratuit
/actualitate/afaceri/cei-4-000-de-romani-care-dau-lucruri-gratis-pe-net-7442977
7442977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.