Cegedim, afaceri de 4,9 mil. euro in 2008

Postat la 26 ianuarie 2009 51 afişări

Filiala locala a companiei de cercetare a pietei Cegedim a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 4,9 milioane de euro, in crestere cu 5% fata de 2007

Majorarea s-a produs pe fondul sporirii numarului de clienti cu 14%, pana la 80, si pe al diversificarii portofoliului de produse si servicii. In sectorul in care activeaza, compania detine o cota de piata de 80%, principalul competitor fiind IMS Health.

 

Pentru 2009, principalul obiectiv al companiei „va ramane canalizarea eforturilor pentru sustinerea nevoilor si cererilor clientilor, in conditiile mentinerii si cresterii calitatii, concomitent cu mentinerea sau scaderea costurilor, profitabilitatea operatiunilor neputand fi neglijata”, au precizat reprezentantii acesteia. De asemenea, compania estimeaza cresterea numarului de angajati la peste 70 de persoane.

 

Cititi aici intrebarile esentiale pentru industria farma in 2009, dar si o retrospectiva a anului 2008.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farmaceutice,
Cegedim,
afaceri,
rezultate
/actualitate/afaceri/cegedim-afaceri-de-4-9-mil-euro-in-2008-3803603
3803603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.