Cegedim: 42 de farmacii mici au intrat in faliment in octombrie.

Postat la 27 noiembrie 2009 13 afişări

Un numar de 42 de farmacii locale au intrat in faliment in luna octombrie, in conditiile in care presiunea asupra veniturilor lunare a crescut odata cu prelungirea termenelor de plata pentru medicamentele compensate de catre Ministerul Sanatatii de la 60 de zile pana la 180 de zile incepand cu luna iunie, potrivit companiei de cercetare de piata Cegedim.

Petru Craciun, directorul Cegedim, a declarat ca in luna octombrie numarul falimentelor a ajuns la acelasi nivel cu cel inregistrat in intervalul iulie - septembrie.

"Sunt farmacii mici, din diferite zone, dar si din Bucuresti. In noiembrie si decembrie se vor inchide tot atatea daca situatia este stationara sau chiar mai multe daca se agraveaza", a spus Craciun.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cegedim-42-de-farmacii-mici-au-intrat-in-faliment-in-octombrie-5136787
5136787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.