Ceata totala in legatura cu taxa pe microintreprinderi

Postat la 28 ianuarie 2010 7 afişări

Peste 150.000 de firme mici care plateau taxa pe micro de 3% sunt in ceata Unii experti spun ca mai sunt doar doua zile pana cand trebuie depusa declaratia de schimbare a regimului de impozitare, altii afirma ca nimic nu e sigur Ultima ora: Finantele au dat un comunicat: micro dispar, se aplica impozitul pe profit de 16%

Nici administratiile financiare si nici detinatorii de microintreprinderi nu sunt lamuriti inca ce trebuie sa se treaca in declaratia pe care trebuie s-o depuna pana pe 31 ianuarie, pentru a face trecerea la impozitarea profitului (16%), dupa renuntarea la regimul de taxare de 3% pe venit pentru microintreprinderi.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
fiscalitate,
micro,
taxa,
impozite,
declaratie
/actualitate/afaceri/ceata-totala-in-legatura-cu-taxa-pe-microintreprinderi-5452052
5452052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.