Cea mai scumpa cafea din lume se vinde si in Romania

Postat la 07 aprilie 2010 354 afişări

Romania este una dintre putinele tari care importa exoticul produs direct de la fabrica de stat din Indonezia, cafeaua fiind foarte cautata pe pietele din SUA si Japonia. Consumul de cafea pe piata autohtona este de circa 2 kg pe cap de locuitor in fiecare an, ceva mai putin decat media europeana de 3 kg pe cap de locuitor

Produsa din excrementele mamiferului Zibeta Asiatica, un fel de pisica locala, cafeaua Kopi Luwak a fost declarata cea mai buna si cea mai scumpa din lume. Se vinde in cele mai exclusiviste cafenele si restaurante de pe glob, iar de sapta¬mana aceasta intra si pe piata din Romania, importata in exclusivitate de la fabrica de stat din Indonezia, cu tot cu certificatul de calitate. Se vinde la cutie de 80 de grame cu 250 RON sau la ceasca, 190 RON.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
Indonezia,
exotic,
Kopi Luwak
/actualitate/afaceri/cea-mai-scumpa-cafea-din-lume-se-vinde-si-in-romania-5830556
5830556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.