Ce masini conduc sefii din multinationale

Postat la 07 septembrie 2009 17 afişări

Sefii companiilor multinationale de pe piata locala conduc VW Touareg sau versiuni de top ale VW Passat, in timp ce directorii din primul esalon de management (director de marketing, director financiar, director de vanzari) primesc ca masina de serviciu Audi A4 si VW Passat, arata datele studiului salarial realizat in primavara acestui an de compania de consultanta in resurse umane Mercer.

Echipele de middle managament conduc VW Golf sau versiuni din gama inferioara a VW Passat. Pretul de pornire de la care se comercializeaza un VW Passat este de 16.000 de euro, fara TVA, dar poate ajunge pana la 26.000 de euro, scrie Ziarul Financiar.

Cel mai scump model VW Touareg ajunge sa coste circa 68.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
multinationale,
auto,
financiar,
consultanta,
mercer
/actualitate/afaceri/ce-masini-conduc-sefii-din-multinationale-4868412
4868412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.