Ce faci când vânzările de sare nu-ţi mai merg ca altădată? Pui sarea în cosmetice

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 15 octombrie 2016 96 afişări

Ce faci când vânzările de sare nu-ţi mai merg ca altădată? Pui sarea în cosmetice

Ce faci când vânzările de sare nu-ţi mai merg ca altădată? Pui sarea în cosmetice, soluţie la care a apelat o companie taiwaneză, Taiwan Salt, care s-a reinventat sub denumirea de Taiyen Biotech Co. Ltd., mizând pe faptul că în ţara sa de origine, sarea este percepută ca având beneficii pentru sănătate, scrie LA Times.

Compania a lansat o serie de produse cosmetice şi de îngrijire personală cu apă de mare, precum şi săpunuri cu sare. Produsele sale, mai ales şamponul sau pasta de dinţi cu sare se vând cel mai bine către femeile de vârstă mijlocie, iar Taiyen Biotech Co. Ltd. are de gând să lanseze o gamă de produse pentru ţările musulmane, care evită să folosească produse cu alcool.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.