Ce a declarat Mugur Isarescu la primirea distinctiei Steaua Romaniei

Postat la 26 ianuarie 2010 8 afişări

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat astazi, la Cotroceni, ca BNR este pregatita sa se lupte de la egal la egal pe arena financiara internationala si ca unul dintre obiective este trecerea la euro, astfel incat moneda unica europeana sa fie adoptata optim in Romania.

"Suntem inalt onorati de aceste inalte decoratiuni pe care le-am primit. Pentru mine este un moment suprem. Suntem si emotionati, cum este normal. Va suntem recunoscatori pentru acest moment de pretuire. In acelasi timp suntem constienti ca aceste inalte distinctii sunt atribuite Bancii Nationale, institutia pe care o slujim, institutia care in acest an implineste 130 de ani de la infiintare, institutia a carei istorie reflecta intr-un mod sintetic istoria monetara si financiara a Romaniei moderne si institutia care in perioada de dupa 1990 s-a batut pentru a-si atinge obiectivele stabilite de lege, in principal pentru a pastra echilibrele economice si financiare in aceasta tara", a declarat Mugur Isarescu dupa ceremonia de decorare de catre presedintele Traian Basescu a membrilor fostului Consiliu de Administratie al BNR.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Steaua Romaniei,
Mugur Isarescu
/actualitate/afaceri/ce-a-declarat-mugur-isarescu-la-primirea-distinctiei-steaua-romaniei-5447899
5447899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.