Cat va mai valora casa ta in 2011. Pretul mediu al unei garsoniere din marile orase, sub 25.000 de euro

Postat la 24 decembrie 2010 29 afişări

Pretul apartamentelor vechi a cunoscut anul acesta un declin accentuat. Specialistii din piata imobiliara spun ca trendul descendent se va mentine si in 2011.

Un nou an in care proprietatile imobiliare pierd din valoare. Numai in Capitala, apartamentele din fondul locativ vechi s-au depreciat cu circa 20%, potrivit unui studiu al portalului magazinuldecase.ro. Proprietarii si-au diminuat generalizat pretentiile. Fie ele garsoniere sau apartamente de trei camere, din Constanta sau Timisoara, toate s-au ieftinit. De cumparat se cumpara insa relativ putin. "Se cauta tot ce este sub 60.000 de euro, locuinte compatibile cu programul Prima Casa", spune pentru gandul Valentin Ilie, CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cat-va-mai-valora-casa-ta-in-2011-pretul-mediu-al-unei-garsoniere-din-marile-orase-sub-25-000-de-euro-7843457
7843457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.