Castigatorii premiilor Oscar

Postat la 08 martie 2010 16 afişări

"The Hurt Locker", de Kathryn Bigelow, a fost marele castigator la cea de-a 82-a gala a Academiei de film americane, fiind recompensat cu sase premii Oscar, inclusiv pentru cea mai buna regie si cel mai bun film, in timp ce "Avatar", nominalizat la noua categorii, a primit doar trei trofee.

Premiile Oscar au fost decernate duminica seara, in cadrul unei gale care a avut loc la Kodak Theatre din Los Angeles, potrivit imaginilor difuzate de postul TV HBO.

Astfel, "The Hurt Locker", care a avut noua nominalizări, a obtinut sase premii Oscar, la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor", "cel mai bun scenariu original", "cel mai bun mixaj de sunet", "cel mai bun montaj de sunet", "cel mai bun montaj".

Filmul "The Hurt Locker" a ramas "copilul preferat" al criticilor americani, desi nu a avut succes la public - incasarile mondiale au atins 21,3 milioane de dolari, o suma mediocra potrivit canoanelor hollywoodiene.

Cititi mai multe despre castigatorii premiilor Oscar pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Oscar,
premii,
castigatori,
Avatar,
The Hurt Locker
/actualitate/afaceri/castigatorii-premiilor-oscar-5724370
5724370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.